20 March 2009

aku sudah ketagih sekarang

sekarang ni aku tak tahu kenapa aku sungguh addict dengan cerita-cerita yang ada dalam channel 8tv.apa-apa hal mesti jari jemari aku ni akan tekan no. 8 kat remote televisyen aku.dan aku mula melekat depan tv dari habis berita sampailah nak tidur.sungguh kritikal.

aku tak tahu bila mula addict ni.yang aku ingat masa aku tonton 1 rancangan ni.destinasi bajet namanya.seronok aku tengok mamat dalam rancangan tu pergi melancong didalam malaysia dengan berbekalkan RM300.siap boleh beli cenderahati.korang percaya ke??.haha.


selepas itu pun aku stay dengan 8tv sampailah sekarang ni.sebab cerita-cerita kat tv lain sungguh aku tak minat.nak-nak 1 channel ni pasang cerita indon (hasad dengki,tamak,hati busuk) tak habis-habis.aku memang tak boleh tengok cerita macam itu.sakit hati.bukan sakit hati macam nak tumbuk.terfikir ada juga orang macam tu.haih.


kat sini aku tunjukkan list-list cerita yang aku tonton setiap minggu.hehe.antaranya ialah..
prison break, lost, gilmore girls, ugly betty, one tree hill, homegrown, desprate housewives, one in a million, snoop dogg - fatherhood, american idol, las vegas.ada lagi kot.aku tak ingat dah.sekian.

5 comments:

  1. kahakhakhakhka, katakan tidak pada astro. af paling busuk.

    aku pon 8tv mmg wajib.

    destinasi bajet! abg qusyairy yg comel.

    dan juga desp.housewives (evev da donlod), prison break (even dh donlod hahhaha)..

    dah sudah tentu. TOMOK one in the million. kakakakkaa

    ReplyDelete
  2. 8tv mmg best

    montaj pn mantap

    ReplyDelete
  3. to akis: booo AF!!cait.blagak ko ye dgn donlod tu.tgg la aku donlod.aku nak eksen dgn ang.cis2!!si akis fans tomok.sggh bahya.haha

    to amy: btol2.montaj cmtu pon blh kua tv.8tv roks!!

    ReplyDelete
  4. gossip girl tak tengok? hahaha

    ReplyDelete
  5. tgk2.dlu ah.tp layan sekejap je.al maklumlah.rumah tkde astro.haha

    ReplyDelete