28 January 2009

The Art For Gaza

lama siot tak tulis blog.sekarang sedikit malas kot.setelah artwork-artwork aku telah musnah di makan oleh virus.mood untuk online tidak ada.maaf.ni pon tiba-tiba sahaja nak online.

sebenarnya aku baru je balik dari kampung.nenek aku sakit.dan sekarang dia menetap di rumah aku.selepas aku sampai di rumah.atok aku pula di masukkan ke ampang putri.sakit jugak.risau pula aku.yang nenek tu belah mak aku dan yang atok tu belah bapak aku.haih

actually entri bukan tentang mereka sangat pon.haha.aku nak ajak korang join art for gaza ni.jom la wei.RANtai yang buat.khas untuk sedara kite yang tengah bergelumang dengan kejahatan israel anak haram tu.haha.gile marah aku ni.ayuh!!

p/s:kena menarik artwork korang, ade gak orang nak beli.

2 comments:

  1. http://aduanapt.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. hope atuk dan nenek ang cpt sembuh.

    humm. aduh. aku xcukup seni la nk join. hehe.

    *virus jahat. kesian ko. haih

    ReplyDelete