02 June 2009

Rambut Baru

Aku baru saja potong rambut semalam.di salun kawan ketika bermain skateboard.dia memang hebat memotong rambut.dan harga yang dikenakan murah juga kalau nak di bandingkan dengan salun-salun artis.

setelah selesai, aku pun balik terus ke rumah.sebab aku tidak selesai lagi mereka kad kahwin kakak aku.sungguh pening.tapi dalam pening-pening kakak aku tegur.

"Abang, potong rambut eh.macam pelakon ghost tu je." kakak tersengih-sengih.

"Tkde ah.pelakon ghost yg mcm abang.hahaha."aku balas dengan nada riak.

adik pon menyelit

"Yela.same oh.tiru ckp je la tiru.haha" sambil menunjuk rambut.

"Mane ade la.abang ikut rambut pelakon indon la.herjunot ali" aku menyakinkan mereka

dan mereka pun beredar.aku tak tiru pun pelakon tu.dulu pun aku pernah potong rambut macam ni.mungkin drama tu popular dan aku di anggap meniru mereka.tidak ya!tapi pelakon tu pun bergaya juga bagi aku.tak percaya pergi tengok kat blog kawan aku.

aku potong pun sebab cuaca di negara kita ni tidak sesuai berambut seperti oli sykes.tapi aku mahu rambut seperti dia.apakan daya.rimas pula rambut panjang-panjang ni.hasrat tak tercapai.sekian

5 comments:

  1. herjunot ali tu bf sy.. harap maklum...

    ReplyDelete
  2. igt nk potong mcm tomok.
    haha.

    ReplyDelete
  3. ala. napa tak potong cam tomok? hahahahha :P

    ReplyDelete