17 April 2009

Merah + Puteh = Pink

(Pedulikan tajuk diatas.hanya merepek).Ya!! sekali lagi radius one mengeluarkan sebuah drama yang agak sempoi.Merah Puteh.aku memang minat drama keluaran radius one ni.aku mula minat gila-gila masa cerita Rona Roni Makaroni.Roni stylo gila dalam cerita tu.sebab dia pakai spek macam aku.haha.lagu tema pun layan.hari-hari wei tengok.kadang-kadang miss juga.

ok2.sebenarnya cerita merah puteh ni aku tau sebab akiss yang letak kat blog dia pasal cerita ni.dan aku tak expect dari radius one.terima kasih kiss.hehe.dan kalau nak tahu pasal drama ni.tengok la kat link ni yer.sekian

p/s: watak june awek si merah gila gedik.tak pernah aku tengok orang macam tu kat dunia.haha

5 comments:

  1. hensem woo si putih. ahahahaha

    ReplyDelete
  2. hensem lagi aku.wahahaha

    ReplyDelete
  3. hensem lg MERAH. hahahha. wehh.. june tu mcm nk sepak2. dah la rambut mcm tak basoh. haha.

    aku nk potong rmbt mcm anggun!

    ReplyDelete
  4. tau tkpe.dgn bdn die tergedik2.adoi.tolonglah.blh tampar tak.haha

    orait gak dow.trend skng kn potong rmbut cmtu.go akiss go!! :P

    ReplyDelete
  5. merahputeh.
    layann. slmt hero hero molek molek belaka

    XD

    ReplyDelete